Denne er deilig!! For all del ikke ha psyllium i saus, eller da gjør du det bare den ene gangen.
Denne trenger du ikke annet enn ingrediensene som fås kjøpt på dagligvarebutikker.
Dette trenger du :
1 stor ss Philadelphia kremost
1 dl fløte
1-2 ts muskatnøtt
Salt
Pepper
Slik gjør du det:
Ta Philadelphia og fløte i en kjele, rør godt til en klumpefri saus. Tilsett etterhvert muskatnøtt, salt og pepper til ønsket smak.
Anbefales virkelig!!
Hvitsaus til fiskeboller:
2 store ss Philadelphia kremost
1-1/2 dl fløte
Fiskekraft fra laken
Muskatnøtt
Salt
Pepper
Fiskebuljong (mer fiskesmak)
Slik gjør du det:
Varm forsiktig opp Philadelphia kremost og rør godt til en klumpefri saus. Tilsett Fiskekraften fra laken til fiskebollene. Rør godt sammen mens du tilsetter litt fløte. Tykkelsen på sausen avhenger om hvor mye kraft/fløte du tilsetter, men det avgjør du selv.
Tilsett muskatnøtt, salt og pepper å smak til.
Veldig godt, tidligere kjøpte jeg johannesbrødkjernemel, men den satte en bismak. Veldig glad for at jeg eksperimenterte på saus uten.
Er det naturell ost du bruker i sausen ? Mvh Anne grethe
Anne grethe havik: ja 😉