Soppstuing Glutenfri (lavkarbo)

 

 

Soppstuing er såå godt, passer meget godt til biff og vilt. 

Denne er helt uten mel og melerstatning.

Dette trenger du:

Sjampinjonger

Fløte

Salt

Pepper 

Smør

 

Slik gjør du det:

Stek kuttet sopp i stekepanne med en god dæsj smør, krydre med litt salt og pepper. Ta litt om gangen, stek til soppen er gjennomstekt. 

Tilsett fløte, prøv deg frem med mengden. Nå merker du på smaken at du kan helt sikkert krydre litt til, fløten nøytraliserer saltet. 

Superenkelt og rågodt!! 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg