13 minutter så har du en ferdig middag♡
Dette trenger du:
2 dl fløte
1 dl melk
Halv chili
Salt
Pepper
2 buljongterninger
Klatt smør
Slik gjør du det:
Skjær bort det hvite på kyllingen og kutt chili og vårløk i småbiter.
Finn frem en kjele å ha fløte, melk, chili, vårløk, buljong og smør.
Smak til med salt og pepper, det er viktig at det smaker litt av det.
Kok opp å legg hele kyllingfileter i.
Småkok på svak varme i ca 10 minutter.
Mens kyllingen koker kan du lage tilbehøret.
Anbefales virkelig
♡
8 kommentarer
Det så kjempe godt ut!
Mmm, det så utrolig godt ut!
Ser kjempegodt ut. Tenkte lage det i morgen,men kor mykje vårløk brukte du? Imponerende mange flotte oppskrifter du har .
Britt.
Britt: tenke 1 stk holder
tusen takk
Hei!
Hvor mye kyllingfilet pr. porsjon?
Tenker at man kan ha oppi mer grønnsaker i gryta, også koke ris til resten av fam. som ønsker det… Hvilke grønnsaker anbefaler du da?
Ren: vi e en familie på 2 voksne og 2 barn, så vi bruke 4.
Grønnsaker som passe t e vel litt smak og behag. Gulrot, brokkoli, blomkål, pastinakkmos++
Bare koker du kyllingen ? Ikke steker den på forhånd?
Småkoke kyllingfilet i 10 minutter, holder virkelige det!?!