Fløtekokt kyllingfilet med chili og vårløk – Lavkarbo

13 minutter så har du en ferdig middag♡

 

Dette trenger du: 

2 dl fløte

1 dl melk

Halv chili 

Salt 

Pepper 

2 buljongterninger 

Klatt smør

 

Slik gjør du det:

Skjær bort det hvite på kyllingen og kutt chili og vårløk i småbiter.

 Finn frem en kjele å ha fløte,  melk, chili, vårløk, buljong og smør.

Smak til med salt og pepper, det er viktig at det smaker litt av det. 

Kok opp å legg hele kyllingfileter i.

Småkok på svak varme i ca 10 minutter. 

Mens kyllingen koker kan du lage tilbehøret. 

Anbefales virkelig

♡ 

8 kommentarer

    1. Ser kjempegodt ut. Tenkte lage det i morgen,men kor mykje vårløk brukte du? Imponerende mange flotte oppskrifter du har .
      Britt.

    2. Hei!
      Hvor mye kyllingfilet pr. porsjon?
      Tenker at man kan ha oppi mer grønnsaker i gryta, også koke ris til resten av fam. som ønsker det… Hvilke grønnsaker anbefaler du da?

    3. Ren: vi e en familie på 2 voksne og 2 barn, så vi bruke 4.
      Grønnsaker som passe t e vel litt smak og behag. Gulrot, brokkoli, blomkål, pastinakkmos++

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg