Fløtekokt kyllingfilet med chili og vårløk – Lavkarbo

13 minutter så har du en ferdig middag♡

 

Dette trenger du: 

2 dl fløte

1 dl melk

Halv chili 

Salt 

Pepper 

2 buljongterninger 

Klatt smør

 

Slik gjør du det:

Skjær bort det hvite på kyllingen og kutt chili og vårløk i småbiter.

 Finn frem en kjele å ha fløte,  melk, chili, vårløk, buljong og smør.

Smak til med salt og pepper, det er viktig at det smaker litt av det. 

Kok opp å legg hele kyllingfileter i.

Småkok på svak varme i ca 10 minutter. 

Mens kyllingen koker kan du lage tilbehøret. 

Anbefales virkelig

♡ 

8 kommentarer
    1. Ser kjempegodt ut. Tenkte lage det i morgen,men kor mykje vårløk brukte du? Imponerende mange flotte oppskrifter du har .
      Britt.

    2. Hei!
      Hvor mye kyllingfilet pr. porsjon?
      Tenker at man kan ha oppi mer grønnsaker i gryta, også koke ris til resten av fam. som ønsker det… Hvilke grønnsaker anbefaler du da?

    3. Ren: vi e en familie på 2 voksne og 2 barn, så vi bruke 4.
      Grønnsaker som passe t e vel litt smak og behag. Gulrot, brokkoli, blomkål, pastinakkmos++

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg