Mmm..
Alt for sjeldent kjøper jeg reinskjøtt, å det som er så godt.
Hadde rådyrkjøtt i terninger stekt med reinskav.
Dette trenger du:
500 g kjøtt
4 dl fløte
1 ss smør
4 store ss Philadelphia
3 buljongterninger/kraft
Salt
Pepper
1 stor løk
Einebær/tyttebær
5-6 Sjampinjonger
Krydderblanding – kan sløyfes (bilde under)
(Sukkerkulør/konditorfarge)
Slik gjør du det:
Skjær ønsket kjøtt i små biter, finn frem en stekepanne, tilsett smør og kjøttet.
Stek i noen minutter, kutt løk og sopp i småbiter å tilsett sammen med kjøttet, stek til løken er blank og soppen gjennomstekt – trekk av plata.
Finn frem en kjele å tilsett Philadelphia og fløte, kok på svak varme i noen minutter før du tilsetter buljongterninger/kraft.
Rør godt å smak til med salt, pepper og ønsket krydder.
Dette krydderet passer helt utmerket til vilt.
Om du ønsker en mørkere farge på gryta tilsetter du en dæsj sukkerkulør eller konditorfarge, dette er kun for syns skyld.
Tilsett kjøttet, soppen og løken i gryta å kok i noen minutter. Har du einebær eller tyttebær ta gjerne litt i gryta.
Server med Sellerirotmos og ønsket grønnsaker.
Oppskriften på sellerirotmos finner du her:
http://m.meglerfru1.blogg.no/1490296771_sellerirotmos.html
Ser godt ut! 😀
Victoria Larsen: Takk??
Laget denne. Utrolig god og selerirotmosen var helt fantastisk. Takk for flotte oppskrifter og ikke minst at de er glutenfrie.
Pippi: Hei, så hyggelig 🙂 tusen takk!