Ratatouille – (Lavkarbo)


 

Fantastisk tilbehør til det du måtte ønske!

 

Dette trenger du:

1 squash 

1 aubergine 

5-6 Sjampinjonger 

1 løk

2 fedd hvitløk 

1 boks hakket tomat

2 gulrøtter

1 paprika 

100-130 g tomatpuré 

Salt

Pepper 

Søtning (noen dæsjer natreen flytende eller annet)

Olje til steking 

 

Slik gjør du det:

Skjær grønnsakene i passende tynne skiver, brukte ostehøvel på gulrota å skar opp på langs.

Kutt hvitløk i små biter/bruk hvitløkspresse.

 

Hell olje i stekepanna å ha i alle grønnsakene utenom tomatpuré og hakket tomat.

Stek til de er møre på middels varme. 

Tilsett  tomatpuré og hakket tomat. 

Smak til med salt, pepper og søtning.

Søtning er viktig i denne for å nøytralisere smaken til tomatpuréen. 

Stek videre i noen minutter. 

Hadde det hele over i en ildfast form, satte i ovnen på 100 grader for å holde den varm til middagen. 

Serverte med helstekt indrefilet av svin fylt med hvitløk, persille, tomat og Philadelphia. 

Helt nydelig!

Dette er en stor porsjon, frøs ned halvparten – kjekt med ferdiglagd ratatouille til travle eller late dager.

2 kommentarer

    1. Jeg laget din ratatouille i dag, og puttet oppi rester fra gårsdagens middag som var kyllingbryst. Utrolig digg👍🏻

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg