Fantastisk tilbehør til det du måtte ønske!
Dette trenger du:
1 squash
1 aubergine
5-6 Sjampinjonger
1 løk
2 fedd hvitløk
1 boks hakket tomat
2 gulrøtter
1 paprika
100-130 g tomatpuré
Salt
Pepper
Søtning (noen dæsjer natreen flytende eller annet)
Olje til steking
Slik gjør du det:
Skjær grønnsakene i passende tynne skiver, brukte ostehøvel på gulrota å skar opp på langs.
Kutt hvitløk i små biter/bruk hvitløkspresse.
Hell olje i stekepanna å ha i alle grønnsakene utenom tomatpuré og hakket tomat.
Stek til de er møre på middels varme.
Tilsett tomatpuré og hakket tomat.
Smak til med salt, pepper og søtning.
Søtning er viktig i denne for å nøytralisere smaken til tomatpuréen.
Stek videre i noen minutter.
Hadde det hele over i en ildfast form, satte i ovnen på 100 grader for å holde den varm til middagen.
Serverte med helstekt indrefilet av svin fylt med hvitløk, persille, tomat og Philadelphia.
Helt nydelig!
☆
Dette er en stor porsjon, frøs ned halvparten – kjekt med ferdiglagd ratatouille til travle eller late dager.
Jeg laget din ratatouille i dag, og puttet oppi rester fra gårsdagens middag som var kyllingbryst. Utrolig digg
Eli: så herlig. Tusen takk:)