Ratatouille – (Lavkarbo)


 

Fantastisk tilbehør til det du måtte ønske!

 

Dette trenger du:

1 squash 

1 aubergine 

5-6 Sjampinjonger 

1 løk

2 fedd hvitløk 

1 boks hakket tomat

2 gulrøtter

1 paprika 

100-130 g tomatpuré 

Salt

Pepper 

Søtning (noen dæsjer natreen flytende eller annet)

Olje til steking 

 

Slik gjør du det:

Skjær grønnsakene i passende tynne skiver, brukte ostehøvel på gulrota å skar opp på langs.

Kutt hvitløk i små biter/bruk hvitløkspresse.

 

Hell olje i stekepanna å ha i alle grønnsakene utenom tomatpuré og hakket tomat.

Stek til de er møre på middels varme. 

Tilsett  tomatpuré og hakket tomat. 

Smak til med salt, pepper og søtning.

Søtning er viktig i denne for å nøytralisere smaken til tomatpuréen. 

Stek videre i noen minutter. 

Hadde det hele over i en ildfast form, satte i ovnen på 100 grader for å holde den varm til middagen. 

Serverte med helstekt indrefilet av svin fylt med hvitløk, persille, tomat og Philadelphia. 

Helt nydelig!

Dette er en stor porsjon, frøs ned halvparten – kjekt med ferdiglagd ratatouille til travle eller late dager.

2 kommentarer
    1. Jeg laget din ratatouille i dag, og puttet oppi rester fra gårsdagens middag som var kyllingbryst. Utrolig digg👍🏻

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg