Coleslaw – sukkerfri (lavkarbo)

Coleslaw passer så utrolig godt til grillmat♡

Dette trenger du:

1 liten Hodekål 

1 middels Gulrot 

100 g Majones 

70 g Seterrømme/Crème Fraiche 

1 ss Sitronsaft 

1 ss Søtning 

1-2 ts Edikk

1 ts Salt

 

Slik gjør du det:

Riv hodekål og gulrot med et rivjern, har du dårlig tid kan du kjøre massen i en food prosessor og lign.

Idag måtte jeg skynte meg litt så brukte food prosessor – utålmodig 1 åring og matlaging går ikke overens.

 

Konsistensen blir noe mer kremete, men like god.

Tilsett resterende ingredienser, smak til med sitron/salt/søtning/edikk. 

Den er bedre om den får stå i noen timer i kjøleskapet.

Passer helt utmerket til grillmaten.

4 kommentarer

Siste innlegg