Coleslaw passer så utrolig godt til grillmat♡
Dette trenger du:
1 liten Hodekål
1 middels Gulrot
100 g Majones
70 g Seterrømme/Crème Fraiche
1 ss Sitronsaft
1 ss Søtning
1-2 ts Edikk
1 ts Salt
Slik gjør du det:
Riv hodekål og gulrot med et rivjern, har du dårlig tid kan du kjøre massen i en food prosessor og lign.
Idag måtte jeg skynte meg litt så brukte food prosessor – utålmodig 1 åring og matlaging går ikke overens.
Konsistensen blir noe mer kremete, men like god.
Tilsett resterende ingredienser, smak til med sitron/salt/søtning/edikk.
Den er bedre om den får stå i noen timer i kjøleskapet.
Passer helt utmerket til grillmaten.
4 kommentarer
Ser kjempe godt ut!
Victoria Larsen: Takk!:)
Så godt det så ut!
elisebr: takk