Pasta carbonara glutenfri (lavkarbo)

 

 

Nam!! Pasta carbonara er jo så utrolig godt. 

Oppskriften på pastaen finner du her: 

http://m.meglerfru1.blogg.no/1476355036_lavkarbopasta.html

 

Dette trenger du til en stor porsjon:

1 fedd hvitløk 

1 liten gul løk

400 g bacon

3 dl fløte 

1 dl vann 

125 g parmesan

200 g annen ost (eks hvitost)

6 eggeplommer

1 ss smør

Salt

Pepper 

Persille

 

 

Slik gjør du det:

Ha smør i stekepanna, stek baconet sprøtt og legg til sides på tørkepapir. 

Hakk løk og hvitløk i småbiter, å stek i panna med baconfettet og smøret til løken er blank.

 

Skill eggeplommen fra eggehviten å ha 4 eggeplommer i ei skål/bolle. 

Visp godt å tilsett fløte og vann. Bland godt sammen å tilsett revet ost og nesten all parmesanen. ( ta litt til sides for å drysse over når den er ferdig.)

Rør blandingen godt sammen å tilsett sammen med løken. Blandingen skal ikke koke. Rør godt til osten har smeltet. 

Smak til med salt, pepper og persille. Vær obs på at bacon kan være ganske salt så du passer på mengden salt i sausen. 

Tilsett de 2 siste eggeplommene like før servering. 

Hell sausen over pastaen, strø over bacon og litt revet parmesan. 

 

B o n  Appetit

3 kommentarer
    1. 😮 😮 😮 Yum! Bloggen din er nesten farlig for meg, alltid så mye godt her =) Keep up the good work!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg