Stekt laks med himmelsk marinade

 

Bland noen dl med olje sammen med grillkrydder, salt og pepper. 

Ha i godt med krydder!

Legg laksefileten i marinaden i noen timer. 

Anbefaler laks med skinn til steking i panne.

Stek laksen med skinnet ned i 4-5 minutter på svak varme ( se an tykkelsen), snu å stek sidene litt og forsiktig.

Pensle gjerne med marinaden underveis i stekinga.

Snu over på motsatt side av skinnet å stek i et par minutter.

Når laksen er ferdigstekt vil den være litt gylden rosa i midten.

Steker du for lenge blir laksen tørr.

Server med blomkålsalat og frisk salat.

Oppskriften på blomkålsalat finner du her:

http://m.meglerfru1.blogg.no/1493061228_blomklsalat_potetsalat_lavkarbo.html

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg