Bland noen dl med olje sammen med grillkrydder, salt og pepper.
Ha i godt med krydder!
Legg laksefileten i marinaden i noen timer.
Anbefaler laks med skinn til steking i panne.
Stek laksen med skinnet ned i 4-5 minutter på svak varme ( se an tykkelsen), snu å stek sidene litt og forsiktig.
Pensle gjerne med marinaden underveis i stekinga.
Snu over på motsatt side av skinnet å stek i et par minutter.
Når laksen er ferdigstekt vil den være litt gylden rosa i midten.
Steker du for lenge blir laksen tørr.
Server med blomkålsalat og frisk salat.
Oppskriften på blomkålsalat finner du her:
http://m.meglerfru1.blogg.no/1493061228_blomklsalat_potetsalat_lavkarbo.html
2 kommentarer
Stekt laks er noe av det beste jeg vet 🙂 Fisk er utrolig godt.
Pernille: helt nydelig:)