Dette MÅ du bare prøve!!
Hos svigermor får vi ofte denne retten.
Jeg har aldri fått oppskriften, men vet ingrediensene.
Dette trenger du:
4 eller fler koteletter
5 sjampinjonger
1 stor gul løk
5 ss ketchup (sukkerfri)
3 dl fløte
Salt
Pepper
Slik gjør du det:
Brun kotelettene i panna med olje, salt og pepper.
Stek i form i ovnen på 100 °c i minst 3 timer.
Vend kotelettene av og til.
Du kan også steke kotelettene i bare stekepanna, men de blir ofte tørrere.
Stek de på middels varme i omtrent 10 minutter.
Skjær opp sopp og løk i passende biter, bland sammen med fløte og ketchup.
Smak til med salt og pepper.
Hell over i en ildfast form å legg kotelettene i.
Stek på midterste rille i ca 20 minutter på 200°c og varmluft.
Serverte med kokte gulrøtter og “squash-pasta”.
Squashpasta:
Strimle squash, tilsett litt salt og en dæsj smør i en kjele med vann å gi det et lite oppkok.
Jeg anbefaler denne retten på det sterkeste!
Ser nydelig ut! 😀
Så godt det så ut! 🙂
Denne står i ovnen nå:)
Helen: oioi så spennende:) fortell ka du syns da 😉
elisebr: takk for det:)
Victoria Larsen: Tusen takk 😉
Ble nydelig godt☺
Helen: Tusen takk for det;)
Skal kotelettene først Brunes i panna, så 3 timer i ovn, så i panna igjen, så i ovnen med løk osv?
Og skal løk og paprika stekes i panna først?
WencheS: hei. Brunes i panna er greit før langtidssteking. Men du trenger ikke det. Du tilbereder bare kotelettene slik du ønsker. Ha løk, og resterende i en form med fløteblandingen å stek videre.
Ja det kjenner jeg ,du kan dette rett også ta med kremost naturell og puree eks. da har du to oppskrifter veldig beskjent og smakfull 🙂
Denne må jeg definitivt prøve. Gleder meg.
Det ser godt ut, men jeg synes ikke stekingen kommer klart fram.
“Brun kotelettene i panna med olje, salt og pepper.
Stek i form i ovnen på 100 °c i minst 3 timer. ”
Er dette med eller uten fløteblandingen?
Nederst i oppskriften står det jo:”Stek på midterste rille i ca 20 minutter på 200°c og varmluft.” ?
Dette må jeg prøve. Ser veldig fristende ut.
Forstod heller ikke helt fremgangsmåten med stekingen……
Om man ikke liker sjampinjong/ sopp , hva kan man erstatte det med? 🤗🤗🤗
Veldig forskjell på stekinga ??
min farmor lagde ofte kinakoteletter! har prøvd å google det men finner ikke mye. ligner mye på denne, men farmor hadde alltid eple i sin husker jeg. var koteletter dekket i fløtesaus og pepper med masse løk og eple. servert med ris mener jeg