Svigermors “Kina-koteletter”

 

Dette MÅ du bare prøve!! 

Hos svigermor får vi ofte denne retten. 

Jeg har aldri fått oppskriften, men vet ingrediensene.

 

Dette trenger du: 

4 eller fler koteletter 

5 sjampinjonger 

1 stor gul løk

5 ss ketchup  (sukkerfri)

3 dl fløte

Salt

Pepper 

 

 

Slik gjør du det: 

Brun kotelettene i panna med olje, salt og pepper.

Stek i form i ovnen på 100 °c i minst 3 timer. 

Vend kotelettene av og til.

Du kan også steke kotelettene i bare stekepanna, men de blir ofte tørrere.

Stek de på middels varme i omtrent 10 minutter.

Skjær opp sopp og løk i passende biter, bland sammen med fløte og ketchup. 

Smak til med salt og pepper. 

Hell over i en ildfast form å legg kotelettene i.

Stek på midterste rille i ca 20 minutter på 200°c og varmluft.

 

 

Serverte med kokte gulrøtter og “squash-pasta”.

Squashpasta: 

Strimle squash, tilsett litt salt og en dæsj smør i en kjele med vann å gi det et lite oppkok. 

Jeg anbefaler denne retten på det sterkeste!

 

 

17 kommentarer

Siste innlegg