Innabakt pølse / pølsebrød – glutenfri (Lavkarbo)

Ååh, første gang på veldig lenge at det smaker brød av lavkarbobakst.

 

Dette trenger du:

1 dl sesamfrø

1 dl mandelmel 

1 1/2 dl sesammel 

4 ss fiberhusk 

2 egg

1- 2 ts søtning

1 – 2 ts salt 

1 ts bakepulver 

1/2 dl olje

2 store ss Philadelphia 

 

Slik gjør du det:

Ha sesamfrø i en blender/ food prosessor og mal de litt.

Bland alle de tørre ingrediensene sammen, tilsett ett og ett egg – deretter olje og Philadelphia.

Se an tykkelsen litt, er den for seig tilsetter du litt ekstra olje, er den for løs tilsetter du litt ekstra fiberhusk. 

La deigen svelle i noen minutter.

Sett ovnen på 220°c og helst varmluft. 

Finn frem pølser/pizzafyll/ost – hva du ønsker å fylle med.

Kna deigen å del opp i biter.

Form deigen som pølser å rull rundt pølsene.

Du kan også bruke denne deigen som pizzaboller.

Pensle med sammenpisket egg og strø litt sesamfrø ovove

Stek på midterste rille i ca 15 min. 

Følg med stekingen, +/÷ 15 min. 

Håper det smaker!

6 kommentarer

    1. Katastrofe deig
      Den hang ikke sammen, umulig å rulles ut som en pølse. Enda jeg fulgte oppskrifta.
      Det endte med at jeg etter beste evne pakka småpartikkeldeig rundt pølsa og satte den i ovnen.
      Skal bli spennende å ta den ut om litt

    2. Hadde samme problem som Trine me deigen 🙁 din ser så luftige ud åg d va ik min blei badde flate rondt pølsene hehe mn god på smak mn smakte litt som kjeks hehe. Må prøva igjen

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg