Vaniljekrem – sukkerfri (Lavkarbo)

Dette trenger du:

2 eggeplommer 

1 dl fløte 

1 ts gelatinpulver

1/2-1 ts vaniljepulver -15 dråper vaniljeessens 

25 g tagatesse 

 

Slik gjør du det:

Kok opp fløte og vaniljen – tilsett gelatinen. Rør godt til alt er oppløst.

Pisk eggeplommene med tagatesse til en luftig eggedosis.

Bland inn fløteblandingen med eggedosisen å sett kjølig. 

Rør av og til for å unngå snerk. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg