Til fylt kylling lagde jeg kyllingsaus
Dette trenger du:
1 1/2 dl kremfløte
1 hønsebuljongterning
Halv løk
Liten paprika
Salt
Pepper
Persille
1 ss tomatpuré
Noen dråper søtning
Olje til steking
Slik gjør du det:
Stek løk og paprika blank i olje.
Kok fløte med buljong og tomatpuré i 10 minutter på svak varme.
Rør av og til, sausen vil da tykne uten noen form for johannesbrødkjernemel eller “mel.”
Tilsett løk og paprika og smak til med litt søtning, salt og pepper
Du kan sløyfe søtningen om du vil, men tilsetter litt flytende natreen i bittesmå mengder pga tomatpuréen – stabiliserer smaken.
2 kommentarer
Takk for nydelig oppskrift
. Denne ble en favoritt

Den virke både enkel og god men når vi blir 4 til middag, hvor mye av hver ingrediens
skal jeg da bruke?
Mvh Sigrid