Fylt kyllingfilet – Lavkarbo

 

Fylt kylling er fantastisk, du kan fylle med nesten “alt.”

 

Dette trenger du:

4 kyllingfileter

1 dl cheddar/annen ost

6 cherrytomater 

Kremost 

Salt 

Pepper

Basilikum 

Persille

Smør/Olje

 

Slik gjør du det:

Finn frem en ildfast form å sett ovnen på 220°c og varmluft. 

Skjær ren kyllingen, skjær kyllingen nesten igjennom å gni inn litt smør og så krydrer du med litt salt og pepper.

Smør kremost på, kutt basilikum og tomater å fyll i.

 

Strø på ost å hell litt olje i ildfastforma.

Stek på midterste rille i ca 20 minutter.

 

Server med ønsket grønnsaker og kyllingsaus.

Oppskrift på saus finner du her:

http://m.meglerfru1.blogg.no/1499720415_kyllingsaus__glutenfri_lavkarbo.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg