Blomkålris er kjempelett og veldig godt!
Dette trenger du:
Blomkål
Smør
Salt
Slik gjør du det:
Riv blomkål med et rivjern, stek på middels varme i stekepanna med litt salt og smør i noen minutter.
Server til wok/tandoori/biffsnadder og lignende.
Oppskrift på wok med sursøtsaus finner du her:
http://m.meglerfru1.blogg.no/1477937119_lavkarbowok_surstsaus.html
Oppskrift på kylling Tandoori finner du her:
http://m.meglerfru1.blogg.no/1500026641_kylling_tandoori__glutenfri_lavkarbo.html
Oppskrift på biffsnadder med bernaise finner du her:
http://m.meglerfru1.blogg.no/1492890044_hjemmelaget_bernaisesaus_lavkarbo.html
Enkelt ikke sant?
3 kommentarer
Så godt det så ut! 🙂
alltid laget med ristede pinjekjerner i tillegg. kjempe godt =)
Åh, så deilig! Dette må prøves 🙂