Ostesaus lavkarbo

Deilig, fyldig og smakfull!

3 minutter tok det å lage sausen, travle dager er det perfekt. 

Du kan ha den til egentlig det meste, sjøgressnudler er imponerende godt.

Kylling, skinke, spekeskinke osv – trenger ikke pastaløsninger. 

Bruk den som saus til det du måtte ønske. 

 

 

Dette trenger du:

100 g kremost naturell 

1 1/2 dl kremfløte 

10 skiver ost (velg selv hvor mye og hvilken ost)

2 eggeplommer 

Persille

Salt

Pepper

Malt muskatnøtt

 

Slik gjør du det:

Ha kremost og fløte i en kjele, kok på middels varme. Tilsett krydderet å smak til. Tilsett deretter osten å rør inn til den er smeltet.

Trekk fra plata å rør inn eggeplommene.

 

Hadde det vært vanlig saus med hvetemel hadde du måttet kokt en god stund til. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg