O m g !!
Det her altså – fantatsisk☆☆
Dette trenger du:
400-600 g kjøttdeig
100-150 g bacon
4 egg
1 dl fløte
120 g naturell kremost
2 ss tomatpuré/ketchup
Noen dråper søtning (natreen flytende)
Salt
Pepper
Chilipulver
1 Hvitløksfedd
Ca 200 g ost
Slik gjør du det:
Stek kjøttdeig og bacon hver for seg.
Krydre kjøttdeigen med salt, pepper og chili.
Tilsett hakket hvitløk i kjøttdeigen å stek ferdig.
Finn frem ei ildfast form, fordel kjøttdeig og bacon utover.
Sett ovnen på 225°c og varmluft.
Pisk egg, kremost og fløte sammen til en klumpefri masse.
Tilsett salt, pepper, litt søtning og tomatpuré å rør godt.
Smak til – så tilsettes 150 g ost til slutt.
Rør sammen å hell over kjøttet.
Strø på de ekstra 50 g på toppen å stek på på midterste rille i ca 15-17 minutter.
Jeg brukte en blanding av mozarella revet og Norvegia.
Serveres med f.eks salat.
til hvor mange porsjoner var dette?
madelaine: 8 porsjoner ca 🙂