Enkelt, godt og veldig lettvint!
Dette trenger du:
( liten porsjon)
200 g kyllingfilet
1 1/2 dl kremfløte
1 stor ss kremost
1 dl hakket tomat
1-2 ts chilipulver
5 ts karri
Salt
Pepper
Paprika
Sopp
Vårløk/løk
Slik gjør du det:
Kutt kyllingen og sopp opp i passende store biter, stek sammen til kyllingen er ferdigstekt, mens du steker kan du begynne med gryta.
Ha fløte, kremost og tomat i en kjele å småkok.
Kutt vårløk og paprika i biter å tilsett i gryta.
Smak til med krydderet.
Du velger selv mengden grønt.
Tilsett stekt sopp og kylling før servering.
Serverte med smørdampet grønnkål og sukkererter.
Ps! Sukkerertene har kun 5,3 karbohydrater.
2 kommentarer
Det der hørtes/så Godt ut
Denna ble middag på torsdag:)
Og naaaaammm 😍😍😍 den falt i smak hos resten av huset også, så den blir nok laget maaange ganger 👍