O m g noe så godt!
Dette trenger du:
(6 porsjoner)
5-600 g kjøttdeig
2-3 store sjampinjong
1 stor paprika/eventuelt flere små i de fargene du ønsker.
1/2 rød chili
2 fedd hvitløk
1 ss / 15 g fersk ingefær
1 stor løk
2 1/2 dl kokosmelk
5 ss tomatpuré
2 ts oregano
2 ts paprikapulver
4 ts gurkemeie
2 ts karri (1/2 ts curry paste)
2 ts persille
1 ts hvitløkspulver
Salt
Pepper
Olje til steking
(1/2 dl fløte – kan sløyfes)
Shirataki-Nudler
Slik gjør du det:
Stek kjøttdeig i olje med finkuttet løk, paprika, hvitløk, sopp, chili og ingefær.
Tilsett krydderet, å stek en stund på middels varme. Obs! Ikke stek for lenge, da blir kjøttet tørt.
Ha alt over i en kjele/gryte å tilsett kokosmelk og tomatpuréen.
Gryta ble ganske tykk så tilsatte litt fløte, også for å runde av smaken litt.
Smak til med salt og pepper.
La den småkoke i noen minutter, den er enda bedre om den får stå litt.
Varm opp å tilsett Shirataki-Nudlene å småkok litt før servering, de er geniale i gryter og wok f.eks.
De fås kjøpt bl.a på helsekost/gymgrossisten og inneholder kun 0,4 karbohydrater pr 100 g.
Du kan selvfølgelig bruke annet tilbehør også, som blomkålris/kokte grønnsaker/salat.
Ca 5,7 karbohydrater pr porsjon.
denne retten har jeg nå laget 2 ganger og den går ned på høykant her hjemme😍 sååå godt 😁 bytter på litt hva slags kjøtt jeg bruker da. takk for gode enkle oppskrifter😘
Maya: ååh så gøy 🙂 tusen takk!!
Denne var bare fantastisk god, tusen takk for at du deler🙂 Kjøpte nudler på tights, men ser de er laget av samme vare. Denne retten blir garantert laget igjen 😍