O m g noe så godt!
Dette trenger du:
(6 porsjoner)
5-600 g kjøttdeig
2-3 store sjampinjong
1 stor paprika/eventuelt flere små i de fargene du ønsker.
1/2 rød chili
2 fedd hvitløk
1 ss / 15 g fersk ingefær
1 stor løk
2 1/2 dl kokosmelk
5 ss tomatpuré
2 ts oregano
2 ts paprikapulver
4 ts gurkemeie
2 ts karri (1/2 ts curry paste)
2 ts persille
1 ts hvitløkspulver
Salt
Pepper
Olje til steking
(1/2 dl fløte – kan sløyfes)
Shirataki-Nudler
Slik gjør du det:
Stek kjøttdeig i olje med finkuttet løk, paprika, hvitløk, sopp, chili og ingefær.
Tilsett krydderet, å stek en stund på middels varme. Obs! Ikke stek for lenge, da blir kjøttet tørt.
Ha alt over i en kjele/gryte å tilsett kokosmelk og tomatpuréen.
Gryta ble ganske tykk så tilsatte litt fløte, også for å runde av smaken litt.
Smak til med salt og pepper.
La den småkoke i noen minutter, den er enda bedre om den får stå litt.
Varm opp å tilsett Shirataki-Nudlene å småkok litt før servering, de er geniale i gryter og wok f.eks.
De fås kjøpt bl.a på helsekost/gymgrossisten og inneholder kun 0,4 karbohydrater pr 100 g.
Du kan selvfølgelig bruke annet tilbehør også, som blomkålris/kokte grønnsaker/salat.
Ca 5,7 karbohydrater pr porsjon.
denne retten har jeg nå laget 2 ganger og den går ned på høykant her hjemme
sååå godt
bytter på litt hva slags kjøtt jeg bruker da. takk for gode enkle oppskrifter
Maya: ååh så gøy
tusen takk!!
Denne var bare fantastisk god, tusen takk for at du deler
Kjøpte nudler på tights, men ser de er laget av samme vare. Denne retten blir garantert laget igjen 
Du har absolutt de aller beste keto-oppskriftene. Tusen hjertelig takk <3