Mindre fett og mer protein enn vanlig lavkarbovafler.
Dette trenger du:
( ca 7 stk)
5 små/medium egg
1 beger cottage cheese
100-120 g mandelmel
2 ts kardemomme
1 ts salt
2 ts natreen flytende/annen søtning
1 ss fiberhusk/psyllium
1 ts bakepulver
Smør til steking
Slik gjør du det:
Knus cottage cheese i en food prosessor eller lignende å tilsett egget til massen er helt klumpefri.
Tilsett de resterende ingrediensene bortsett fra psyllium.
Rør godt og smak til, liker godt smaken av kardemomme så smak og behag hvor mye salt, søtt og kardemomme man ønsker.
Rør inn psyllium til slutt – la røra svelle i et par minutter.
Så enkelt og så godt!
Totalt: 0,9 karbo pr stk (bruker mandelmel med kun 4 karbohydrater i)
10 kommentarer
Takk for oppskrift! Skal prøve de
Ser veldig gode ut!:D
Disse har jeg ikke prøvd før. Ville det gå greit å bytte mandelmel med kokosmel? Jeg er allergisk mot mandler.
Ha en fin dag!
Marlene: hei
ja men da må du bruke mindre enn med mandelmel, da kokosmel trekke t sæ mer væske enn m.melet.
prøv litt sesammel/kokosmelblanding eventuelt??
Victoria Larsen: Takk
Andrea: Takk
Hei


Har tenkt og prøve disse vaflene og lurer på om det er det store begre med cottage cheese eller det lille du mener? Gleder meg til og prøve dem
Vivi: det lille begeret
glemt å nevne det. 
Supre vafler! Blir virkelig mett av dem, og smaker nesten som «vanlige» vafler, bare mye sunnere! Anbefales!
Jeg får alltid en ettersmak når jeg bruker mandelmel. Prøvd både brød og kaker. Disse vaflene smaker og litt natron selv om det ikke er natron i. Er det noe jeg kan tilsette for å få vekk den ettersmaken?