Basilikum-Dip

Dette trengte jeg i livet mitt altså, noe så deilig.

Dette trenger du:

(3 porsjoner)

10-12 blad med fersk basilikum 

2 ss rømme/créme fraiche

2 ss majones 

1 ss sitronsaft 

Salt 

Pepper 

 

Slik gjør du det:

Bland sammen rømme, majones og sitronsaft – smak til med salt og pepper.

Kutt basilikum i små biter å bland i.

La dip’en stå minst 20 min i kjøleskap før servering. 

Himmelsk! 

Passer perfekt til f.eks  grønnsaker og til fritert mat. 

Fritert kylling:

http://m.meglerfru1.blogg.no/1505502473_fritert_kyllinglr_lavkarbo.html

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg