Basilikum-Dip

Dette trengte jeg i livet mitt altså, noe så deilig.

Dette trenger du:

(3 porsjoner)

10-12 blad med fersk basilikum 

2 ss rømme/créme fraiche

2 ss majones 

1 ss sitronsaft 

Salt 

Pepper 

 

Slik gjør du det:

Bland sammen rømme, majones og sitronsaft – smak til med salt og pepper.

Kutt basilikum i små biter å bland i.

La dip’en stå minst 20 min i kjøleskap før servering. 

Himmelsk! 

Passer perfekt til f.eks  grønnsaker og til fritert mat. 

Fritert kylling:

http://m.meglerfru1.blogg.no/1505502473_fritert_kyllinglr_lavkarbo.html

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg