Så digg, å helt uten mel og alt.
Dette trenger du:
4-500 g torsk
Salt
Pepper
Ønsket krydder
Egg til panering
Smør/olje til steking
Panering:
Bruker samme panering til fisk som til kylling, her er oppskriften på paneringen:
http://m.meglerfru1.blogg.no/1505502473_fritert_kyllinglr_lavkarbo.html
Slik gjør du det:
Ta torskefilet å legg på tørkepapir en stund, gni litt krydder inn.
Ha sammenpisket egg i ei skål og panering i en annen. Dypp fisken i egg å rull i paneringen.
Å stek på middels varme i ca 10 minutter.
Du kan også bruke frityrkoker eller airfryer.
I airfryer sto de i 20 minutter på 180 °c.
Server til grønnsaker eller hamburgerbrød.
Oppskriften på hamburgerbrød finner du her:
http://m.meglerfru1.blogg.no/1476553302_lavkarbo_hamburgerbrd.html