Cake in a Cup Gulrotkake Lavkarbo

På ca 7 minutter har du en deilig gulrotkake!

Dette er helt fantastisk ☆☆

Dette trenger du:

(1 porsjon)

1 egg 

3 ss mandelmel 

1 ss kokosmel

1 1/2 ss Tagatesse 

1/2 ts bakepulver 

1/2 ts kanel

1 ss revet gulrot

1 ss smør 

 

Fyll:

1 ss naturell kremost

1 ts mykt smør

Noen få korn vaniljepulver 

1 ss Tagatesse 

 

Slik gjør du det:

Start med å smelt smøret og riv gulrota.

Visp sammen egg godt i en bolle, bland i alt det tørre så tilsetter du smør og gulrot til slutt.

Smør koppen med litt smør, ha over i koppen å ha i mikrobølgeovnen i 1 min på ca 600 w effekt.

Ta ut kaka å legg den på et fat om du ønsker å avkjøle den fortere.

Fyll:

Visp sammen Tagatesse, vanilje, kremost og smør. 

Når kaka er avkjølt nok smører du på osteblandingen og tadaaa gulrotkake som er  helt  F a n t a s t i s k  på litt i overkant av 7 minutter. 

Det er lykken i livet det!!

Ligger video på min facebookside hvor enkelt den lages 🙂

 

Den inneholder: 4,5  karbohydrater.

2 kommentarer

    1. Wow denne er fantastisk! Brukte sesammel istedefor kokosmel fordi det har jeg ikke liggende, men det ble nydelig likevel 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg