På ca 7 minutter har du en deilig gulrotkake!
Dette er helt fantastisk ☆☆
Dette trenger du:
(1 porsjon)
1 egg
3 ss mandelmel
1 ss kokosmel
1 1/2 ss Tagatesse
1/2 ts bakepulver
1/2 ts kanel
1 ss revet gulrot
1 ss smør
Fyll:
1 ss naturell kremost
1 ts mykt smør
Noen få korn vaniljepulver
1 ss Tagatesse
Slik gjør du det:
Start med å smelt smøret og riv gulrota.
Visp sammen egg godt i en bolle, bland i alt det tørre så tilsetter du smør og gulrot til slutt.
Smør koppen med litt smør, ha over i koppen å ha i mikrobølgeovnen i 1 min på ca 600 w effekt.
Ta ut kaka å legg den på et fat om du ønsker å avkjøle den fortere.
Fyll:
Visp sammen Tagatesse, vanilje, kremost og smør.
Når kaka er avkjølt nok smører du på osteblandingen og tadaaa gulrotkake som er helt F a n t a s t i s k på litt i overkant av 7 minutter.
Det er lykken i livet det!!
☆
Ligger video på min facebookside hvor enkelt den lages 🙂
Den inneholder: 4,5 karbohydrater.
Wow denne er fantastisk! Brukte sesammel istedefor kokosmel fordi det har jeg ikke liggende, men det ble nydelig likevel 🙂
Kaja: såå bra 🙂 digga den sjøl og 😉