Cake in a Cup Gulrotkake Lavkarbo

På ca 7 minutter har du en deilig gulrotkake!

Dette er helt fantastisk ☆☆

Dette trenger du:

(1 porsjon)

1 egg 

3 ss mandelmel 

1 ss kokosmel

1 1/2 ss Tagatesse 

1/2 ts bakepulver 

1/2 ts kanel

1 ss revet gulrot

1 ss smør 

 

Fyll:

1 ss naturell kremost

1 ts mykt smør

Noen få korn vaniljepulver 

1 ss Tagatesse 

 

Slik gjør du det:

Start med å smelt smøret og riv gulrota.

Visp sammen egg godt i en bolle, bland i alt det tørre så tilsetter du smør og gulrot til slutt.

Smør koppen med litt smør, ha over i koppen å ha i mikrobølgeovnen i 1 min på ca 600 w effekt.

Ta ut kaka å legg den på et fat om du ønsker å avkjøle den fortere.

Fyll:

Visp sammen Tagatesse, vanilje, kremost og smør. 

Når kaka er avkjølt nok smører du på osteblandingen og tadaaa gulrotkake som er  helt  F a n t a s t i s k  på litt i overkant av 7 minutter. 

Det er lykken i livet det!!

Ligger video på min facebookside hvor enkelt den lages 🙂

 

Den inneholder: 4,5  karbohydrater.

2 kommentarer

    1. Wow denne er fantastisk! Brukte sesammel istedefor kokosmel fordi det har jeg ikke liggende, men det ble nydelig likevel 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg