Kjapt, enkelt og godt!
Bruker 80% kjøtt-pølse fra merket Folkets, kun 3,3 karbohydrater pr 100 g i pølsa – så smaker den godt også.
Dette trenger du:
1 pk pølse
3 egg
70 g kremost naturell
50 g purreløk/vårløk
Brokkoli
70 g fløte
1 ts salt
1 ts pepper
Ost
Slik gjør du det:
Kutt pølse, purreløk og brokkoli i små biter.
Bland sammen egg med kremost og fløte.
Tilsett krydderet og litt revet ost.
Bland alt sammen, å ha over i ei ildfast form.
Strø over litt mer ost å stek på midterste rille i ca 25 minutter på 225°c og varmluft.
7 kommentarer
pølsegrateng er jo sååå godt 🙂
Hvor mange er denne beregnet til ??
Denne så innmari god ut, så denne skal jeg lage !!!
Ser kjempe godt ut! 🙂
hverdagslivetivollen: jaa, t.o.m uten pasta:)
Astri omland: tja, 4-5 tenke æ 😉
Victoria Larsen: takk 😉
Skal lage den men må finne noe annet enn brokkoli få noen i familien ikke liker den 🤔😃