Mmm smakfullt men ikke alt for spicy!
Dette trenger du:
(4-5 porsjoner)
600-700 g kyllingfilet
1 fedd hvitløk
1/2 chili
1 boks (ca 3 dl) kokosmelk
3 ss naturell kremost
4 ts paprika
4 ts spisskummen
2 ts gurkemeie
2 ts persille
1 hønsebuljongterning
Salt
Pepper
Smør/olje til steking
Slik gjør du det:
Stek kyllingfileten med hvitløk, krydre med litt salt, pepper og chili.
Mens du steker kyllingen har du en boks kokosmelk i en kjele, det er helt normalt at den er tykk.
Kok opp på svak varme, tilsett krydderet å smak til med salt og pepper.
Tilsett til slutt kremost og hønsebuljong å rør godt.
Tilsett kyllingen like før serveringen.
Denne smaker ikke kokos i det heletatt når den er ferdig.
Server med f.eks blomkålris og kokte grønnsaker.
Serverte den med smørdampet aspargesbønner.
Visste du at aspargesbønner kun har 3 karbohydrater pr 100 g??
☆
#lchf #kyllinggryte #meglerfru1
Så nydelig dette ser ut!! 🙂
Victoria Larsen: takk:)