Mandelgrøt Lavkarbo

Yum! 

Dette smaker nesten dessert, kan fint brukes som frokost, lunsj og middag.

 

Dette trenger du:

(2  porsjoner)

1 stor ss smør

2 ts Johannesbrødkjernemel 

100 g mandelmel 

1 1/2-2 dl kremfløte/mandelmelk

Litt salt

Litt søtning 

 

Tagatesse/kanel til toppen

 

Slik gjør du det:

Smelt smøret i en kjele, tilsett Johannesbrødkjernemel å rør godt.

Tilsett deretter fløten, anbefaler å begynne med 1 1/2 dl. 

Tilsett deretter mandelmel å spe med mer fløte om du ønsker mer flytende konsistens.

Smak til med litt salt og søtt. 

Serveres med tagatesse og kanel.

Tips! Johannesbrødkjernemel er fortykningsmiddel som brukes i f.eks grøt og saus. 

Kjøpes på helsekost.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg