Fylt Paprika Lavkarbo

 

Oioi, så enkelt – men så digg.

Fylt paprika med pepperoni og mozarella smaker nesten som en liten pizza når du drysser over pizzakrydder.

 

Dette trenger du:

Ost

Skinke/pepperoni 

Salt

Paprika

Krydder

 

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 225°c og varmluft.

Skjær paprika på tvers, ta ut stilken og frøene. Fyll paprikaen med ost og pepperoni – strø over ost igjen å ha pepperoni på toppen.

Om du bruker pepperoni er det kanskje ikke nødvendig å salte – prøv deg frem.

Stek midt i ovnen i ca 15 minutter.

Server som tilbehør eller spis som et eget måltid.

Pizzakrydder på toppen gjorde den til en pizzalignende sak – kjempegodt!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg