Tips til å lykkes med pannekaker på lavkarbo

 

Dere som ikke har laget lapper / sveler / pannekaker på lavkarbo før har kanskje nytte av dette innlegget, da lavkarbopannekaker kan være litt ekkelt å få til. 

Bruk nok egg, men husk å bruke nok fiberhusk/mandelmel og lignende slik at det ikke blir omelett. 

For mye søtt sammen med mandelmel kan gi marsipansmak – noe man helst ikke vil ha i pannekaker.

Røra skal være noe tykkere enn vanlige pannekaker. 

Obs!! Ikke snu dem før de er helt gjennomstekt, da har de en tendes til å sprekke å bli en liten grøt. 

Oppskrift på gode pannekaker finner du her:

http://m.meglerfru1.blogg.no/1491494176_pannekaker__glutenfrisukkerfri_lavkarbo.html

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg