Denne er kjempelett og veldig god!
Dette trenger du:
(5 porsjoner)
600-700 g kyllingfilet
2 vårløk
1 stor gulrot
1 paprika
3 dl kremfløte
1 lite fedd hvitløk
1 middels løk
3 ts persille
1 ts hvitløkspulver (kan sløyfes)
2 ts sitronsaft
1 ts flytende natreen (annen søtning)
2 ts chilipulver
Salt
Pepper
Smør/olje til steking
Slik gjør du det:
Start med å skrelle grønnsakene å kutt i små biter. Så renskjærer du kyllingen å deler opp i mindre biter.
Stek kyllingen i smør/olje å krydre med salt og pepper. – stek nesten ferdig.
Finn frem en kjele å ha fløte og grønnsakene i, småkok grønnsakene i fløte i ca 5 minutter. – smak til med krydder.
Når grønnsakene har blitt litt møre tilsetter du de i kyllingen.
Er kyllingen helt ferdigstekt kan den bli tørr.
Kok i noen minutter å server med ønsket grønnsaker og tilbehør.
Å så godt! Fikk jeg veldig lyst til å lage til middag i dag altså
Det så godt ut!
Det så veldig godt ut (:
Så veldig godt ut 😀
Elisabeth: kjempelett også faktisk;)
Emilie Helle Andersen: takk 🙂
Lilli: :))
Elevele: :))