Kålstuing Lavkarbo

Kålstuing til kjøttkaker er så godt, å i denne oppskriften er den helt uten Johannesbrødkjernemel også  – fordi det er bedre å enklere for folk flest.

 

Dette trenger du: 

1 dl kremfløte 

2 store ss naturell kremost 

Muskatnøtt 

Salt

Pepper

Kål

 

Slik gjør du det:

Kok kålen mør i lettsaltet vann. 

Finn frem en annen kjele å tilsett kremost og fløte. Kok på middels varme.

Smak til  med krydder. 

Sil av vannet fra kålen å bland i hvitsausen å la det koke sammen i noen minutter. 

Klar til å serveres☆

 

8 kommentarer
    1. Hei, så flott lavkarboblogg:) Skal prøve ostekremen til gulrotkake i morgen, her var det utrolig masse spennende oppskrifter, gleder meg til å prøve. Ha en flott helg. Mvh Elisabeth

    2. Hei. Laget kålstuing med johannesbrødkjernemel å synes det var kjempegodt 🙂 Tusen takk for inspirasjon 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg