Kålstuing til kjøttkaker er så godt, å i denne oppskriften er den helt uten Johannesbrødkjernemel også – fordi det er bedre å enklere for folk flest.
Dette trenger du:
1 dl kremfløte
2 store ss naturell kremost
Muskatnøtt
Salt
Pepper
Kål
Slik gjør du det:
Kok kålen mør i lettsaltet vann.
Finn frem en annen kjele å tilsett kremost og fløte. Kok på middels varme.
Smak til med krydder.
Sil av vannet fra kålen å bland i hvitsausen å la det koke sammen i noen minutter.
Klar til å serveres☆
8 kommentarer
For en nydelig middag! Mmm 🙂
Hei, så flott lavkarboblogg:) Skal prøve ostekremen til gulrotkake i morgen, her var det utrolig masse spennende oppskrifter, gleder meg til å prøve. Ha en flott helg. Mvh Elisabeth
Elisabeth: tusen takk for fine ord. 😉 god helg!
Victoria Larsen: takk:)
Hei. Laget kålstuing med johannesbrødkjernemel å synes det var kjempegodt 🙂 Tusen takk for inspirasjon 🙂
Åse: Så bra!!:) i bittesmå mengder funke d vettu
Denne er laget, og smakte utrolig godt. Er også glad for oppskrift uten johannesbrødkjernemel ❤
Hvor mye kål?😇