Nam!! Dette er frokostblandingen jeg har ventet på og lengtet etter.
Dette trenger du:
80 g sesamfrø
80 g linfrø
30 g chiafrø
30 g gresskarkjerner
20 g hakket hasselnøtter
80 g hakket mandler
20 g kokosflak
30 g revet kokos
50 g bringebær
30 g blåbær
60 g tagatesse
1/2 ts salt
1 dl vann
1 ts kanel
Fibersirup clear (kan sløyfes)
* Kokosfett til å lage bar
Slik gjør du det:
Sett stekeovnen på 180 °c og varmluft, kle en stekeplate med bakepapir.
Har du hele mandler og hasselnøtter hakker du dem i mindre biter.
Samme med bringebærene – del de opp i litt mindre biter, liker best å bruke fryste.
Bland alle ingrediensene godt sammen.
Smak til med søtning, smak og behag hvor søtt man liker det.
Jeg tok fibersirup clear å hadde over blandingen før den stekte.
Stek på midterste rille i omtrent 20 minutter.
Rør og vend blandingen godt av og til, pass på slik at den ikke brenner seg.
Avkjøles på bakepapiret på rist.
Ønsker du å lage barer smelter du kokosfett å blander i blandingen.
Bruk ca 50 g kokosfett pr 150 g müsli.
* kokosflak kjøpes på helsekost, de er fantastiske å bruke i smoothie og yoghurt.
Hei!
Skal kokosfettet i før eller etter steking om en skal lage barer?
Takk for mange deilige oppskrifter!
Kristine: etter