Müsli Lavkarbo

 

Nam!! Dette er frokostblandingen jeg har ventet på og lengtet etter.

 

Dette trenger du: 

80 g sesamfrø 

80 g linfrø

30 g chiafrø

30 g gresskarkjerner 

20 g hakket hasselnøtter 

80 g hakket mandler

20 g kokosflak

30 g revet kokos

50 g bringebær 

30 g blåbær 

60 g tagatesse 

1/2 ts salt 

1 dl vann 

1 ts kanel 

Fibersirup clear  (kan sløyfes)

* Kokosfett til å lage bar

 

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 180 °c og varmluft, kle en stekeplate med bakepapir.

Har du hele mandler og hasselnøtter hakker du dem i mindre biter. 

Samme med bringebærene – del de opp i litt mindre biter, liker best å bruke fryste.

Bland alle ingrediensene godt sammen. 

Smak til med søtning, smak og behag hvor søtt man liker det. 

Jeg tok fibersirup clear å hadde over blandingen før den stekte. 

Stek på midterste rille i omtrent 20 minutter. 

Rør og vend blandingen godt av og til, pass på slik at den ikke brenner seg. 

Avkjøles på bakepapiret på rist.

 

Ønsker du å lage barer smelter du kokosfett å blander i blandingen. 

Bruk ca 50 g kokosfett pr 150 g müsli. 

 

* kokosflak kjøpes på helsekost, de er fantastiske å bruke i smoothie og yoghurt. 

 

 

 

2 kommentarer

    1. Hei!
      Skal kokosfettet i før eller etter steking om en skal lage barer?
      Takk for mange deilige oppskrifter!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg