Bounty Lavkarbo

Oh  my  B O U N T Y !!

 

Disse smaker som Atkins sin kokosbar eller som bounty, de var ikke klissete å lage å er søte og gode som de skal være. 

 

120 g tagatesse 

100 g  kokosmasse 

50 g kokosmel 

140 g kremfløte

45 g kokosfett/delfiafett 

 

Sjokolade 

Blanding av mørk og lys cloetta sukkerfri anbefales. 

– Kjøpes på Bunnpris, Rema, Kiwi og Coop Mega bl.a.

Har ingen oversikt over at alle har, men her på Stjørdal har de.

Mørk cloetta har jeg kun sett på Kiwi og i Sverige.  

 

Slik gjør du det:

Bland sammen Tagatesse, kokosmel og kokosmasse i en bolle, rør godt.

Tilsett fløte å kna godt sammen. 

Smelt kokosfett i et vannbad.

Tilsett kokosfett å rør godt inn.

Kle f.eks en ildfast form med plastfolie å ha massen utover, klem hardt å fordel.

Sett i fryseren i minimum en time. 

Når den har stått i fryseren tar du den ut av forma med plastikken på å legger den på ei skjærefjøl. 

Del opp i ønsket biter med en skarp kniv. 

Smelt sjokolade i et varmbad – dypp bitene i sjokoladen å strø eventuelt litt kokos over på toppen.

Legg på ei rist slik at sjokoladen ikke fester seg fast. 

Sett i kjøleskapet en stund til sjokoladen stivner å de er klar til å spises♡

 

5 kommentarer
    1. Hei
      Siden det er fløte i denne, fryser du dem, så dem holder seg. Eller holder det med kjøling ???
      Mulig de blir borte føre de kpmmer til kjøleskapet 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg