Melkesjokolademousse med daim Lavkarbo

Så sykt godt!! Dette smelter absolutt i munnen, å så er det enkelt og få ingredienser. 

 

Dette trenger du:

1 dl fløte

60 g cloetta sukkerfri melkesjokolade 

Daim (om ønskelig)

1 ts gelatinpulver

 

Slik gjør du det:

Pisk kremen stiv, sett til sides. 

Så smelter du sjokolade i et vannbad.

  Når sjokoladen er helt smeltet rører du inn 1 ts gelatinpulver i sjokoladen, rør godt inn å pass på at sjokoladen er flytende og varm nok.

Har du daim fra før f.eks så kutter du i småbiter å har i. 

Oppskriften på hjemmelaget daim finner du her:

http://m.meglerfru1.blogg.no/1509029010_daim_lavkarbo.html

Bland sammen med kremen, sett i kjøleskapet å vipps, der har du en nydelig og latterlig enkel sjokolademousse. 

Tips! Cloetta sukkerfri melkesjokolade kjøpes på de fleste Rema, kiwi, Bunnprisbutikkene jeg har vært innom

♡ 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg