Disse smaker så godt, det er kanel i deigen og mandler på toppen som setter den gode smaken.
Dette trenger du:
(liten porsjon)
40 g smør
30 g tagatesse
1 ss fibersirup clear
1 liten eggeplomme
1/2 ts kanel
1/2 ts natron
1 ts psyllium/fiberhusk
120 g mandelmel
Eggehvite til pensling
Hakket mandler til topping
Tagatesse
Slik gjør du det:
Ha mykt smør og tagatesse i en mikser, pisk i noen minutter til det er godt blandet sammen.
Tilsett eggeplommen å pisk litt videre, tilsett fibersirup og de resterende ingrediensene.
Kna godt med hendene til en fin deig.
Finn frem to bakepapir der du legger deigen på midten på det ene, så legger du det andre bakepapiret på deigen igjen.
Kjevle tynt utover, men ikke så tynt at den blir gjennomsiktig, del opp i ønsket biter med pizzahjul, pensle med eggehvite å strø over hakket mandler og litt tagatesse.
Stek på midterste rille i ca 8 minutter på 160 grader, følg med de slik at de ikke blir for mørke.
Avkjøl til de er nesten kalde, å del de opp igjen.
La de avkjøles helt, oppbevares i en tett boks.
Så nydelig! Elsker disse 😀
Victoria Larsen: :)))
Har ikke fibersirup, kan den sløyfes eller erstattes?
Maria: du kan prøve:)
Kan man bruke fettredusert mandelmel?
Billebli: det kan du helt sikkert 😉
Blir disse sprø?