Naam!! Jeg elsker kjeks, å disse var utrolig søte, seige og sprø, anbefaler virkelig disse.
Lettvint kos til kaffen.
INGREDIENSER
( 12 stk)
2 desiliter mandelmel
1 desiliter kokosmel
75 gram Tagatesse
1/2 teskje salt
1/2 teskje vaniljepulver/(frø fra vaniljestang)
1 teskje psyllium/fiberhusk
1 egg
70 gram romtemperert smør
1 rør sukkerfri Smarties
de fås kjøpt her:
TILBEREDNING
Sikt mandel og kokosmel i en bolle, så blander du sammen alle de tørre ingrediensene.
Tilsett 1 egg, bland litt før du knar inn romtemperert smør.
Viktig at smøret er helt mykt.
Sett ovnen på 180 grader.
Finn frem en stekeplate og et bakepapir.
Rull deigen til en stor pølse, skjær av like store biter å form små kuler.
Er deigen vanskelig å jobbe med kan du ta litt ekstra smør på fingrene når du jobber med deigen.
Ta kulene å klem de ned på bakebrettet, de flyter ikke ut på samme måte som vanlig kjeks.
om du ønsker kan du hakke sjokoladen i mindre biter, eller så bare trykker du sjokoladen litt ned i deigen.
Stek på midterste rille i omtrent 8 minutter, følg med de slik at de ikke blir for mørke.
Håper det smaker!
Fikk lyst å prøve å lage dette med sjokolade
Takk for oppskrift. Har jeg lov å legge evt oppskrift på bloggen min? Linker selvfølgelig til din 
Hjalmfrid: selvfølgelig kan du det;)
Tusen takk
Mine står i ovnen nå, lukter helt fantastisk. Jeg har bakt masse forskjellig kjeks før, men ingen har luktet så godt som disse.
Dine safarikjeks er foressten en stor favoritt her i heimen