Pizza med kjøttbunn – Meatzza Lavkarbo

 

Hvorfor i alle dager har ikke jeg lagd dette før ?

Det var så saftig og godt. 

 

 

INGREDIENSER 

Bunn:

400 gram kjøttdeig 

2 never revet ost 

1 teskje salt

 

Pizzasaus:

100 gram hakket tomater

2 hvitløksbåter 

Omtrent 10 blader frisk basilikum 

Litt salt 

Litt pepper 

Noen dråper natreen flytende 

 

Topping: 

200 gram mozarella 

100 gram hvitost 

100 gram smårettskinke

6-7 cherrytomater 

Fersk basilikum 

 

 

TILBEREDNING

Sett ovnen på 200 grader og varmluft, finn frem en stekeplate og 2 bakepapir. 

Kna sammen kjøttdeigen med osten å bland inn litt salt.

Legg kjøttblandingen midt på det ene bakepapiret å så legger du det andre på kjøttet igjen.

Kjevle utover en tynn deig, ta av bakepapiret å stek på midterste rille i 7-8 minutter før du snur den å steker omtrent like lang tid på den andre siden også.

 

Mens deigen steker kan du lage pizzasausen. 

Ha tomater, basilikum og hele hvitløk i en kjele, kok  i omtrent 5 minutter så tar du ut hvitløken. 

Smak til med salt og søtt. 

 

Når deigen er ferdigstekt har du på pizzasausen, anbefaler å ha på hvitosten først – så topping og mozarella øverst. 

Valgfritt hva du ønsker til topping.

Stek på midterste rille i omtrent 15 minutter. 

 

Dette er skikkelig godt!!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg