Hvorfor i alle dager har ikke jeg lagd dette før ?
Det var så saftig og godt.
INGREDIENSER
Bunn:
400 gram kjøttdeig
2 never revet ost
1 teskje salt
Pizzasaus:
100 gram hakket tomater
2 hvitløksbåter
Omtrent 10 blader frisk basilikum
Litt salt
Litt pepper
Noen dråper natreen flytende
Topping:
200 gram mozarella
100 gram hvitost
100 gram smårettskinke
6-7 cherrytomater
Fersk basilikum
TILBEREDNING
Sett ovnen på 200 grader og varmluft, finn frem en stekeplate og 2 bakepapir.
Kna sammen kjøttdeigen med osten å bland inn litt salt.
Legg kjøttblandingen midt på det ene bakepapiret å så legger du det andre på kjøttet igjen.
Kjevle utover en tynn deig, ta av bakepapiret å stek på midterste rille i 7-8 minutter før du snur den å steker omtrent like lang tid på den andre siden også.
Mens deigen steker kan du lage pizzasausen.
Ha tomater, basilikum og hele hvitløk i en kjele, kok i omtrent 5 minutter så tar du ut hvitløken.
Smak til med salt og søtt.
Når deigen er ferdigstekt har du på pizzasausen, anbefaler å ha på hvitosten først – så topping og mozarella øverst.
Valgfritt hva du ønsker til topping.
Stek på midterste rille i omtrent 15 minutter.
Dette er skikkelig godt!!
Ser utrolig godt ut det her!
400 gr hva? Kjøttdeig?