Dette er faktisk noe av det beste jeg har smakt, jordskokkchips er helt amazing!!
Det er også veldig enkelt, å jeg tror du kommer til å droppe potetgull what so ever i fremtiden etter dette.
INGREDIENSER
Jordskokk
nøytral olje
salt
TILBEREDNING
Vask og eventuelt skrubb jordskokkene litt, du trenger ikke å skrelle dem.
Bruk gjerne en grønnsaksskreller til å skive jordskokken i tynne skiver.
Finn frem en kjele og nøytral olje, varm opp oljen – du kan ta en trepinne/sleiv i oljen for å finne ut om oljen er klar til fritering.
Bobler det rundt sleiva er oljen klar.
Tilsett jordskokk i oljen, la den koke i en stund, de skal være gyldne men ikke brune.
Ta litt om gangen, å bruk gjerne et redskap med hull i for å sile av litt olje i det du legger de på papir til tørk.
Strø over litt salt, når de er helt tørket er de klare til servering.
Du kan fint gjøre det samme med gulrot og pastinakk også.
Ser jo veldig godt ut og utrolig smart! 🙂