Ovnsbakt rødløk

Dette lille kunstverket er en løk som har fått stå i ovnen en liten stund, et fantastisk tilbehør til f.eks biff!

 

INGREDIENSER

4 rødløk

70 gram smør 

frisk timian/rosmarin/basilikum

salt 

 

 

TILBEREDNING 

Start med å skjær av bunnen på løken, slik at løken står stødig, deretter skjærer du av toppen å lager et kryss.

Bland sammen smør og urter, strø over litt salt over løken

og ha smør på toppen toppen til slutt.

Stek i en ildfast form i omtrent 20 minutter på 200 grader og varmluft på midterste rille. 

Enkelt og fantastisk tilbehør!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg