Ovnsbakt rødløk

Dette lille kunstverket er en løk som har fått stå i ovnen en liten stund, et fantastisk tilbehør til f.eks biff!

 

INGREDIENSER

4 rødløk

70 gram smør 

frisk timian/rosmarin/basilikum

salt 

 

 

TILBEREDNING 

Start med å skjær av bunnen på løken, slik at løken står stødig, deretter skjærer du av toppen å lager et kryss.

Bland sammen smør og urter, strø over litt salt over løken

og ha smør på toppen toppen til slutt.

Stek i en ildfast form i omtrent 20 minutter på 200 grader og varmluft på midterste rille. 

Enkelt og fantastisk tilbehør!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg