Sjokolade med melkesjokoladekrem Lavkarbo

mmmmmm… dette er livsfarlig godt!!

 

Sjokolade med myk melkesjokoladekrem inni altså.

 

INGREDIENSER

50 gram Coletta sukkerfri mørk sjokolade

100 gram Cloetta sukkerfri lys sjokolade 

1/2 desiliter kremfløte

70 gram naturell kremost

1/2  teskje vaniljepulver 

4 spiseskjeer Tagatesse

 

 

TILBEREDNING 

Smelt mørk sjokolade sammen med 50 gram av den lyse sjokoladen i ett vannbad. 

Pisk krem med vaniljepulver i, å sett kremen til sides. 

Så pisker du kremost med Tagatesse til Tagatessen er helt rørt ut. 

Pisk sammen kremen og kremostblandingen. 

 

Finn frem silikonformer å ha litt smeltet sjokolade i, smør sjokolade i bunnen og opp rundt kantene.

Anbefaler å bruke en pensel, enklere å påføre da du bør gjøre det 2 ganger. 

I det du har smurt formene med sjokolade setter du formen kjølig i noen minutter slik at sjokoladen stivner.

 

Smelt gjenværende sjokoladen i egen bolle i et vannbad, så blander du den inn i krem og kremostblandingen.

 

Når sjokoladen har stivnet i formene gjentar du å smører en gang til å setter kjølig. 

Når sjokoladen har stivnet igjen har du i melkesjokoladekremen. 

NB! Ikke fyll opp med for mye melkesjokoladekrem da det skal dekkes over med sjokolade etterpå.

Ta resterende av den smeltede sjokoladen å ha over melkesjokoladekremen å sett kjølig, når den er stivnet er de klare for servering.

 

Litt mye frem og tilbake, men det gir best resultat!

 

Du må ikke bruke mørk og lys sjokolade, du kan fint bruke bare lys. 

 

Tips!  

 Bruk en sprøytepose med liten tip for å fordele melkesjokoladekremen.

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg