Halleluja!!
Akkurat det jeg trengte, etter en dag på jobb der mine kolleger mesket seg i berlinerboller og hveteboller.
Da fikk jeg ny inspirasjon, lage mine egne berlinerboller.
INGREDIENSER
(5 stk)
1 egg
3 spiseskjeer Tagatesse
2 spiseskjeer Crème Fraiche / Seterrømme
1 teskje kardemomme
1/2 teskje bakepulver
1/4 teskje salt
4 teskjeer fiberhusk
6 spiseskjeer mandelmel
2 spiseskjeer kokosmel
Smør til utbaking
Smult til steking
Tagatesse
Bringebærsyltetøy
TILBEREDNING
Pisk sammen egg og tagatesse, rør inn rømme.
Bland sammen de tørre ingrediensene å sikt inn.
Rør godt å kna til en fast deig.
Er deigen litt bløt kan du tilsette ekstra mandelmel og fiberhusk.
Gni smør på fingrene når du jobber med deigen.
Varm opp smulten, ha alltid et lokk i nærheten å pass godt på når du bruker smult.
Jeg tar en trepinne i smulten for å sjekke om den er klar, det vil si at det bobler litt i rundt pinnen.
Kok en og en bolle, den skal være gylden brun, men vær obs på at Tagatesse tåler lite varme så du ikke brenner dem.
Når de er ferdige ruller du dem i Tagatesse å sprøyter inn syltetøyet å lar de ble kalde på en rist.
Disse så bare helt fantastiske ut. NAM <3
jeaegeland: Takk 🙂