Kylling Carbonara Lavkarbo

 

Dette er fra nå av min nye livrett! 

Siden jeg ikke spiser pasta så har jeg savnet Carbonara, men Carbonara med kylling var helt nydelig! 

 

INGREDIENSER

4 kyllingfileter 

Olje til steking 

Salt 

Pepper 

~

1/2 gul løk 

300 gram bacon

2 1/2 desiliter kremfløte 

100 gram parmesan 

4 eggeplommer 

Salt 

Pepper

Persille 

~

Asparges

Smør 

Salt 

 

 

TILBEREDNING 

– Renskjær kyllingfileten, finn frem ei ildfast form å ha litt olje i forma. 

Krydre kyllingen med salt og pepper.  

Stek på midterste rille på 220 grader i omtrent 20 minutter. 

– Finn frem en stekepanne, å tilsett litt olje. 

Kutt løk i små biter å stek i en liten stund før du tilsetter bacon. 

Stek løken så den er blank og fin å til baconet er ferdigstekt. 

– Pisk sammen kremfløte, eggeplommer og revet parmesan i en bolle. 

Ta av stekepanna av plata å tilsett blandingen, ikke kok opp blandingen etter egget er tilsatt for du ønsker ikke eggerøre, smak til med salt og pepper. 

Vær obs på at det er en del salt i bacon.

 

– Finn frem en kjele, ha litt vann så vannet dekker bunnen, tilsett 1 spiseskje smør og 1 teskje salt, kok aspsrgesen i 2 minutter. 

-Ta ut kyllingfileten å bland den i ostesausen, strø på litt persille så er det klart til servering. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg