Dette er fra nå av min nye livrett!
Siden jeg ikke spiser pasta så har jeg savnet Carbonara, men Carbonara med kylling var helt nydelig!
INGREDIENSER
4 kyllingfileter
Olje til steking
Salt
Pepper
~
1/2 gul løk
300 gram bacon
2 1/2 desiliter kremfløte
100 gram parmesan
4 eggeplommer
Salt
Pepper
Persille
~
Asparges
Smør
Salt
TILBEREDNING
– Renskjær kyllingfileten, finn frem ei ildfast form å ha litt olje i forma.
Krydre kyllingen med salt og pepper.
Stek på midterste rille på 220 grader i omtrent 20 minutter.
– Finn frem en stekepanne, å tilsett litt olje.
Kutt løk i små biter å stek i en liten stund før du tilsetter bacon.
Stek løken så den er blank og fin å til baconet er ferdigstekt.
– Pisk sammen kremfløte, eggeplommer og revet parmesan i en bolle.
Ta av stekepanna av plata å tilsett blandingen, ikke kok opp blandingen etter egget er tilsatt for du ønsker ikke eggerøre, smak til med salt og pepper.
Vær obs på at det er en del salt i bacon.
– Finn frem en kjele, ha litt vann så vannet dekker bunnen, tilsett 1 spiseskje smør og 1 teskje salt, kok aspsrgesen i 2 minutter.
-Ta ut kyllingfileten å bland den i ostesausen, strø på litt persille så er det klart til servering.