Dette er en av de beste frokostblandingene jeg har smakt faktisk!
Oppdater med bedre bilde 😉
INGREDIENSER
(8 porsjoner)
100 gram mandler
40 gram hasselnøtter
40 gram valnøtter
40 gram linfrø
80 gram fryste bringebær
50 gram fibersirup clear
2 teskjeer natreen flytende/3 spiseskjeer Tagatesse
1 teskje vaniljepulver/essens
1/2 teskje salt
40 gram kokosflak
Tilberedning
Bland mandler, hasselnøtter, valnøtter og linfrø – Knus de litt i en food prosessor eller lignende.
Tilsett bringebær, fibersirup, natreen/tagatesse, vanilje og salt å kjør litt til.
Sett ovnen på 180 grader, finn frem en stekeplate og et bakepapir.
Bre utover blandingen å stek midt i ovnen i omtrent 25 minutter.
Rør litt underveis i blandingen – vær obs på at det ikke blir brent.
Bland inn kokosflak til slutt etter steking.
Tagatesse tåler mindre varme enn f.eks natreen/stevia/vanlig sukker.
La blandingen bli helt avkjølt, oppbevar i ei skål åpent slik at den holder seg sprø.
Var helt nydelig med fløte, i bringebærkvarg fra Sverige og smoothie.
Karboinnhold pr 100 gram: 3,02
Nam! Har du en god lavkarbo wok oppskrift? 😀
Viktoria: ja med sursøtsaus;) ligg på bloggen
Hei:-) Lager og spiser denne ganske ofte. Er fantastisk god og litt sånn søtsugredning for min del. Bruker lifesum appen. Skulle gjerne fått lagt inn denne også,men skjønner ikke hvordan jeg gjør det. Kanskje dumt spørsmål men…
Tone: hei. Så hyggelig! Kjæm helt an på korsn produkt og næringsinnhold da, bare legg inn f.eks 80 gram bringebær, 100 gram mandler osv. Å så regne den totalt karbo. Veie du hele kan du og dele på 100 g eller pr porsjon
Jeg liker ikke kaffe dermed heller ikke fettkaffe…..har du noen forslag til erstatning??
Nydelig granola!! Denne kommer jeg til å lage fast fremover 👌😀