KINDERSJOKOLADE
Alle trenger dette i livet sitt!
Denne har litt mer karbo enn vanlig sjokoladekonfekter, men det er verdt hver eneste karbohydrat.
INGREDIENSER
50 gram sukkerfri mørk sjokolade
100 gram sukkerfri lys sjokolade
85 gram sukkerfri hvit sjokolade
70 gram Philadelphia naturell kremost
3 spiseskjeer Tagatesse
1 teskje vaniljepulver/vaniljeessens
TILBEREDNING
– Smelt mørk og lys sjokolade sammen i et vannbad.
– Finn frem silikonformer å bruk en bakepensel å smør sjokolade i hele formene, smør så alt blir dekket, husk å ta vare på omtrent halvparten av sjokoladen for å fylle over etterpå.
– Sett ferdigsmurte former i fryseren i omtrent 5 minutter.
– Mens sjokoladen stivner smelter du hvit sjokolade i et vannbad å finn frem Philadelphia naturell kremost.
– Pisk kremosten med vanilje og tagatesse til tagatesse er helt blandet inn. ( så slipper du at det knaser)
– Så blander du inn kremostblandingen i den smeltede sjokoladen.
– Fordel sjokolademassen i de smurte formene med sjokolade å frys i 10 minutter igjen.
– Fordel siste rest av den smeltede sjokoladen over å sett i fryseren i noen minutter til.
Du velger selv hvilke former du bruker, jeg vet ikke nøyaktig anfall hvor mange siden det kommer an på formene.
Jeg fikk 12 stk, ganske store.
Bruker denne hvite sjokoladen, fordi den er desidert best!
Selges på helsekosten.
Vet du hvor mange karbohydrater det er i de?
Omg you ROOOOCK!!
Var innom Sunnkost i dag for å kjøpe de sjokoladene, men la merke til at det var en del karbo i de, er de likevel innafor?
Helebe: akkurat derfor æ skreiv d æ skreiv i innlegget
Så nydelig ut
Gnierfru: tusen takk ;))
Hvor mange karbo totalt?