Derfor brukes det søtning i oppskriftene

SØTNING I MATEN

 

Fikk spørsmål idag om hvorfor det står f.eks noen dråper søtning i oppskriftene mine. 

Det er rett og slett fordi at det søte bidrar til å få frem smaker. 

Ta et eksempel her da, lasagne med salt og surt, surt i form av tomater, om du tilsetter bitte litt søtning blir det en rundere smak. 

I Tortillaslefsene er det søtt i for å dempe den beske smaken av Sesammel, Sesammel i seg selv er meget stramt på smak. 

Du kan selvfølgelig droppe søtning i maten, men det er en grunn til at den er der. 

Hamburgerdressing uten søtt smaker ikke særlig godt, hvorfor tror du det er i massevis i den du kjøper ferdig? 

Anbefaler folk å smake seg frem så klart, eksakt antall gram salt, pepper, søtt og lignende er vanskelig å få nøyaktig. 

Jeg blir veldig glad for spørsmål å det e bare å spørre om hva som helst;) 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg