LAVKARBOMUFFINS
( 6 stk)
Dette er det absolutt nermeste jeg har kommet vanlige muffins, disse ble altså helt nydelige!!
INGREDIENSER
2 egg
4 spiseskjeer Tagatesse
1 teskje vaniljepulver/stang/essens
2 1/2 spiseskjeer smør
1 teskje bakepulver
1 desiliter kokosmel
5 spiseskjeer fløte
Glasur:
180 gram naturell kremost
3 spiseskjeer Tagtaesse
1/2 teskje vaniljepulver/stang/essens
1 stor spiseskje romtemperert smør
TILBEREDNING
Sett ovnen på 180 grader, finn frem en stekeplate og muffinsformer.
Sikt kokosmelet i en bolle, det er veldig viktig at det blir siktet inn for å unngå klumper.
Smelt smøret, å bland alle ingrediensene sammen å rør godt til en klumpefri masse.
Fordel røra utover formene, desto mindre former desto flere muffins.
Stek på midterste rille i omtrent 15 minutter, men pass på slik at de ikke blir for mørke.
Mens muffinsene avkjøles lager du glasuren.
Pisk alle ingrediensene sammen, vær obs på at her må du bruke helt mykt og romtemperert smør.
Fordel glasuren over mufiinsene når de er helt avkjølte.
Gled deg til kaffen, for disse er knallgode!
Tips! Kjøp gjerne kokosmel på innvandrerbutikken, lavt på karbo og fin pris.
NAM!! 😀
Hmmm,sånn umiddelbart etter å ha smakt på disse(nydelig smak),så tenket jeg at de kanskje fint kan brukes til bløtkakebunn?
Tone: jepp har lagd det tidligere:) kan lage igjen å legge ut
Hei!
Når du skriver 4 ss Tagatesse, menes da toppet eller strøket? Og menes det 2,5 ss smør før det er smeltet eller skal man smelte smør først og så ta 2,5 ss av det?
Ellers veldig mange fine tips til lavkarbomat 🙂
Victoria: fulle ss men ikke toppet med tagatesse. Smør kan godt vær store;)
Vi skal i både bursdag og konfirmasjon til helgen,så jeg skal lage denne som kake igjen. Blir veldig godt med sukkerfritt bringebærsyltetøy som fyll og krem på toppen,med bær som pynt:-)