Polarbrød Lavkarbo

POLARBRØD

(9 Stk)

 

INGREDIENSER

70 gram mandelmel

70 gram kokosmel

25 gram pofiber

2 teskjeer salt

1 spiseskje bakepulver

2 små spiseskjeer fiberhusk/psyllium

 

100 gram kremfløte

250 gram mascarpone/naturell kremost

4 egg

 

– Smør til utbaking

 

 

TILBEREDNING

Bland alle de tørre ingrediensene sammen i en bolle, så tar du de våte ingrediensene i en blender/food prosessor eller bruker

stavmikser å blander de godt sammen.

Så tilsetter du de tørre ingrediensene, la deigen svelle  i omtrent 5 minutter så den blir kompakt nok til å lage boller av.

Ta mykt smør på hendene å lag boller, sett de på et stekebrett med bakepapir.

Ta et ennet bakepapir å legg over å klem bollene flate så stikker du små hull i dem.

Stek på midterste rille på 180 grader og varmluft i omtrent 17 minutter.

Avkjøl på rist, de smaker best helt avkjølte, prøv med sukkerfritt syltetøy. 

11 kommentarer

Siste innlegg