POLARBRØD
(9 Stk)
INGREDIENSER
70 gram mandelmel
70 gram kokosmel
25 gram pofiber
2 teskjeer salt
1 spiseskje bakepulver
2 små spiseskjeer fiberhusk/psyllium
100 gram kremfløte
250 gram mascarpone/naturell kremost
4 egg
– Smør til utbaking
TILBEREDNING
Bland alle de tørre ingrediensene sammen i en bolle, så tar du de våte ingrediensene i en blender/food prosessor eller bruker
stavmikser å blander de godt sammen.
Så tilsetter du de tørre ingrediensene, la deigen svelle i omtrent 5 minutter så den blir kompakt nok til å lage boller av.
Ta mykt smør på hendene å lag boller, sett de på et stekebrett med bakepapir.
Ta et ennet bakepapir å legg over å klem bollene flate så stikker du små hull i dem.
Stek på midterste rille på 180 grader og varmluft i omtrent 17 minutter.
Avkjøl på rist, de smaker best helt avkjølte, prøv med sukkerfritt syltetøy.
De så gode ut!
Ser helt nydelig ut. Leitet faktisk akkurat etter en slik oppskrift. Så denne skal jeg notere meg:-)
CamyReed: Tusen takk for det;)
frkfrontend: tusen takk ?
Hva er pofiber?
Ser kjempe gode ut!
Åh- jeg satt å tenkte på hvor deilig det hadde vært med polarbrød- også kom denne!
tusen takk, nå er de i ovnen og jeg gleeeder meg! 
Siri: herlig;)))håpe de smakte
Hei, de ser kjempegode ut! Vet du om de holder seg i fryseren?
Hei! Har laget disse idag og er helt enig ; kjempegode avkjølt og med sukkerfritt syltetøy! Dette var en høydare, ungene her kastet seg også over dem. Nam! Neste gang lager jeg dobbel porsjon.
Leser (og lager mye) i bloggen din og forstår det er utfordrene ifht sønnen din, men for en fantastisk innsats du gjør for han og for en flott mamma du er!
Og alt jeg har laget her, har til nå vært veldig godt.
Har bollene dine i fryseren og nå prøver jeg meg på å fryse disse og.
Jeg lever ketogent pga blodsukkeret og vektnedgang. Denne bloggen er gull! Takk takk og takk! God helg.
Lise
Lise: takk!! Så artig å hør at d blir godt mottatt t de andre også. Tusen hjertelig takk
Disse var virkelig gode, etter min smak