SJOKOLADEMOUSSE
( 4 porsjoner )
INGREDIENSER
3 desiliter kremfløte
100 gram sukkerfri sjokolade
2 små teskjeer gelatinpulver
TILBEREDNING
Pisk krem av 2 1/2 desiliter kremfløte, å sett til sides.
Varm opp det siste av fløten i en kjele å trekk fra plata.
Rør ut gelatinpulveret i den varme fløten, rør godt slik at gelatinen blir helt oppløst.
Tilsett sjokolade i den oppvarmede fløten å la den smelte inn i fløten.
Tilsett sjokoladeblandingen i kremen å rør forsiktig, slik at alt blandes godt sammen.
Ha over i porsjonsskåler å sett i kjøleskapet i minst 2 timer.
Serveres med pisket krem eller hjemmelaget vaniljesaus.
Oppskriften på hjemmelaget vaniljesaus finner du her:http://m.meglerfru1.blogg.no/1519763999_vaniljesaus_lavkarbo.html
Jeg bruker en blanding av mørk og lys Cloetta sukkerfri sjokolade, kjøper helst i Sverige til kun 20 kroner i stedet for her til 43 kroner, sukkeravgiften har dessverre også steget på sukkerfrie varer så den begynner å bli veldig dyr dessverre.
Dette var lørdagskosen min ikveld!
Kjempe god! Jeg pøste på med sukkerfri vaniljesaus og mannen hadde sin egen høykarbo vaniljesaus !
Barna digget den og. Enkel å lage og kjempegod!
Lise: tusen takk for fantastiske ord;)