Sjokolademousse Lavkarbo

SJOKOLADEMOUSSE

4 porsjoner )

 

 

INGREDIENSER

3 desiliter kremfløte

100 gram sukkerfri sjokolade

2 små teskjeer gelatinpulver 

 

TILBEREDNING

Pisk krem av 2 1/2 desiliter kremfløte, å sett til sides. 

Varm opp det siste av fløten i en kjele å trekk fra plata.

Rør ut gelatinpulveret i den varme fløten, rør godt slik at gelatinen blir helt oppløst.

Tilsett sjokolade i den oppvarmede fløten å la den smelte inn i fløten.

Tilsett sjokoladeblandingen i kremen å rør forsiktig, slik at alt blandes godt sammen.

Ha over i porsjonsskåler å sett i kjøleskapet i minst 2 timer.

 

 

Serveres med pisket krem eller hjemmelaget vaniljesaus.

Oppskriften på hjemmelaget vaniljesaus finner du her:http://m.meglerfru1.blogg.no/1519763999_vaniljesaus_lavkarbo.html

 

Jeg bruker en blanding av mørk og lys Cloetta sukkerfri sjokolade, kjøper helst i Sverige til kun 20 kroner i stedet for her til 43 kroner, sukkeravgiften har dessverre også steget på sukkerfrie varer så den begynner å bli veldig dyr dessverre. 

 

2 kommentarer

    1. Dette var lørdagskosen min ikveld!
      Kjempe god! Jeg pøste på med sukkerfri vaniljesaus og mannen hadde sin egen høykarbo vaniljesaus !
      Barna digget den og. Enkel å lage og kjempegod!😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg