Mandel og kokosbar Lavkarbo

MANDEL OG KOKOSBAR

( 8 stk)

 

 

INGREDIENSER 

100 gram mandler

30 gram revet kokos

2 spiseskjeer tagatesse

40 gram fibersirup clear 

15 gram delfiafett/kokosfett

30 gram smør 

 

 

På toppen:

50 gram sukkerfri sjokolade

10 gram delfiafett

 

TILBEREDNING

Smelt smør med delfiafett i en kjele. Ha mandler og kokos i en food prosessor eller lignende.

Kjør massen til den er knust fint, tilsett resterende ingredienser.

Finn frem en form/ boks på omtrent 20×15 cm å kle med bakepapir, fordel massen utover å klem ned – sett kjølig en liten stund til det stivner litt. 

Del opp i ønsket biter å smelt sjokolade med delfiafett i et vannbad å ha over. 

Oppbevares kjølig i tett boks.

 

Tips!

Det er meget god holdbarhet på disse. 

Enkle barer som kan brukes som både snacks og mellommåltid.

 

7 kommentarer

Siste innlegg