BLOMKÅLFORM MED OSTESAUS OG BACON
(4 porsjoner)
INGREDIENSER
1 stort blomkålhode
salt
100 g kremost naturell
1 1/2 dl kremfløte
10 skiver ost (velg selv hvor mye og hvilken ost)
2 eggeplommer
Persille
Salt
Pepper
Malt muskatnøtt
200 gram bacon
TILBEREDNING
Kok blomkål mør i lettsaltet vann, la blomkålen stå i et dørslag slik at vannet renner av.
Ha kremost og fløte i en kjele, kok på middels varme. Tilsett krydderet å smak til. Tilsett deretter osten å rør inn til den er smeltet.
Trekk fra plata å rør inn eggeplommene.
Tilsett blomkålen å rør sammen.
Stek bacon å strø over før servering.
Eggehvitene kan du fint bruke til dessert og lignende.
3 kommentarer
NAM! Så nydelig :-))
Ser kjempe godt ut, den må prøves! Hvordan er det å fryse ned rester?
Marita: det e altså såå genialt.
Frys ned å varm med ost i ovnen. Nesten bedre 🙂