Reklame | http://www.funksjonellmat.no/
En liten godbit til påske, det er ekstremt vanskelig å erstatte enkelte ting, men dette er et forsøk på kvikk lunsj lavkarbostyle♡
INGREDIENSER
4 egg
4 spiseskjeer Tagatesse
3 spiseskjeer naturell kremost
1 teskje vaniljepulver/1/2 vaniljestang
80 gram mandelmel
20 gram Sesammel
1 liten teskje salt
2 spiseskjeer smeltet smør
1 spiseskje fiberhusk
– Sukkerfri sjokolade
TILBEREDNING
Pisk sammen egg med kremost og tagatesse.
Tilsett vanilje, mandel- og sesammel å smak til med salt.
Smelt smøret å rør inn, helt til slutt tilsetter du fiberhusk.
La røra svelle i noen minutter.
Stek de lenge på svak varme i vaffeljernet.
Du kan fint erstatte sesammel med mandelmel.
Om du ønsker vaffelkjeksene enda sprøere anbefaler jeg å la de ligge åpent i ei skål på benken over natta eller bruk en brødrister.
Smelt sukkerfri sjokolade i ett vannbad, det enkleste var å smøre de med sjokoladen.
Sett kjølig en liten stund før servering.
Her kan du kjøpe Sesammel, Tagatesse og Mandelmel:
Går det å bruke sjokolade med 86% kakao?Var det eneste jeg hadde i hus nå.
Ble de sprøe?
Ser jo nydelig ut!
Gnierfru: Jepp stekes lenge nok med svak varme
Hvilken sukkerfri sjokolade bruker du? Og hvor har du kjøpt den?
Henriette N: Hei. Bruke Cloetta:) kjøpes oftest i Sverige. I Norge på kiwi og rema