Reklame | Funksjonell Mat - Pynt til fest
OSTEKAKE MED APPELSIN
INGREDIENSER
Bunn:
280 gram valnøtter
40 gram tagatesse
75 gram smør
Ostekrem:
2 desiliter kremfløte
200 gram naturell kremost
80 gram tagatesse
2 desiliter fun light appelsin
1 1/2 desiliter vann
5 teskjeer gelatinpulver
1 teskje vaniljepulver/essens
Gelélokk:
2 desiliter fun light appelsin
4 desiliter vann
8 teskjeer gelatinpulver
TILBEREDNING
Bunn:
Start med å smelte smøret, ha nøttene i en food prosessor eller lignende.
Kjør nøttene med tagatesse å tilsett smør.
Finn frem ei form på ca 22/24 cm å kle med et bakepapir.
Trykk ned nøttebunnen å sett kjølig.
Ostekrem:
Pisk kremfløte stiv, sett til sides.
Kok opp fun light med vann og tagatesse, trekk kjelen av plata å rør inn gelatinpulveret, rør godt slik at det er helt oppløst, sett til avkjøling.
Pisk kremosten med vaniljepulver til en klumpefri masse, pisk forsiktig inn kremen.
Når geleen er avkjølt tilsetter du litt og litt i ostemassen.
Bruk en visp å vispe ut alle klumper.
Hell over kaka, å sett kjølig, det går mye fortere i fryseren.
Gelelokk:
Bland vann og fun light i en kjele, kok opp å tilsett gelatinpulver, rør godt til alt er helt oppløst.
Sett kjølig, tøm over ostemassen når den er helt stivnet, avkjøl på nytt å server.
Du kan også lage denne i porsjonsformer, her har jeg brukt disse engangsformene fra Pynt Til Fest:
Meget praktisk ved f.eks konfirmasjon, bryllup, dåp og andre feiringer.
Funksjonell Mat har Tagatesse:
https://butikk.funksjonellmat.no/products/tagatose-sotstoff-tagatesse-500-g
Generic Cipro Name Amoxicillin For Sick Macaw cialis Cialis Generique Paypal